CRM اختصاصی املاک
۰۲ شهریور ۱۴۰۲

CRM اختصاصی املاک

با توجه به وضعیتی که بر بازار املاک و مستغلات حاکم است، لازم است تا از روش‌های کارآمدتری برای ارتقای وضعیت و بالا بردن فروش استفاده کنید. در این مطلب به کاربرد CRM در مشاورین املاک و آژانس مسکن پرداختیم. در حال حاضر سیستم مدیریت ارتباط با مشتری برای افرادی که در بازار املاک کار می‌کنند یک ضرورت جدی است


۰۸ شهریور ۱۴۰۲

خرید سی آر ام فروشگاه

خرید سی آر ام فروشگاه - «مشتری پادشاه است» در حقیقت فروشندگان باهوش و با تجربه دریافتند که فروش به مشتریان فعلی بسیار سودآورتر از هزینه برای جذب مشتریان جدید است. ویژگی‌های نرم افزار CRM فروشگاهی، فروشندگان را قادر می‌سازد تا این کار را به سادگی انجام دهند. چگونه؟ به کارفرمایان و صاحبان مشاغل کمک می‌کند تا فعالیت‌های مشتری را در فروشگاه ردیابی کرده و روابط صمیمانه با مشتریان تکراری ایجاد کنند.

خرید سی آر ام فروشگاه

خرید CRM شرکتی
۰۷ شهریور ۱۴۰۲

خرید CRM شرکتی

ارتباطات و پیگیری در شرکت های بازرگانی دو عنصر کلیدی هستند. نرم افزار CRM یک ابزار است که به بهبود روابط تجاری و انجام به موقع و درست این ارتباطات کمک می کند. شرکت های تجاری با استفاده از CRM می توانند اطمینان حاصل کنند که میان تیم های مختلف سازمان از جمله بازاریابی و فروش ، حمل و نقل ، مالی و اداری هماهنگی های لازم صورت می گیرد


۱۳ مرداد ۱۴۰۲

طراحی سی آر ام CRM در شمال

در هر مجموعه تجاری موفق که به صورت مستقیم با مشتریان در ارتباط است، داشتن یک سیستم سی آرم ام مطلوب برای داشتن ارتباطی موفق با مشتریان یک ضرورت است. طراحی سی آرم ام در شمال نیز در همین راستا و برای ایجاد شبکه ای گسترده از مشتریان و همچنین برای تنظیم ارتباطات داخلی یک مجموعه در حال گسترش است.

طراحی سی آر ام CRM در شمال

طراحی سی آر ام در چمستان
۰۱ شهریور ۱۴۰۲

طراحی سی آر ام در چمستان

در هر مجموعه ای داشتن یک سیستم ارتباطی سختار مند و هوشمند که با بررسی رفتار و نیازهای مشتریان بتواند اطلاعات دقیقی برای چگونگی برخورد با آنها به شما بدهد، می تواند یک برگ برنده باشد. طراحی سی آر ام در چمستان نیز در همین راستا می تواند یک یاری دهنده بزرگ به کسب و کار های خرد و کلان باشد تا با مشاهده، تحلیل و ارائه راه حل، موجب رونق کسب و کار شما باشد


۲۱ شهریور ۱۴۰۲

طراحی سی آر ام CRM در آمل

آمل به عنوان یکی از شهرهای بزرگ صنعتی شمال، دارای شرکت های بزرگی است که در رقابت با یکدیگرند. قطعا مشتری مداری یکی از مهمترین عوامل پیشی گرفتن در این رقابت تنگاتنگ است. طراحی سی آر ام در آمل یکی از عوامل یاری دهنده شما برای شناخت هرچه بهتر مشتریان و ایجاد ارتباطی موثر با آنها خواهد بود. طراحی سی آر ام در آمل فرصتی مناسب را برای شناسایی راه های بهبود ارتباط با مشتری در اختیار شما قرار می دهند.

طراحی سی آر ام CRM در آمل

طراحی سی آر ام CRM در بابلسر
۲۱ شهریور ۱۴۰۲

طراحی سی آر ام CRM در بابلسر

اهمیتی که سیستم های سی آر ام برای توسعه کسب و کار شما دارند. در شهری مانند بابلسر که فروشگاه های بزرگ، شرکت ها و ساختارهای توریستی فراوانی در آن مشغول به فعالیت می باشند، طراحی سی آر ام در بابلسر می توانند یک عامل موثر در پرتاب شما به سمت اهدافتان باشد.


۱۳ مرداد ۱۴۰۲

طراحی سی آر ام CRM در بابل

طراحی سی آر ام در بابل . سیستم های سی آر ام در موضوعات مختلفی از جمله جذب مشتریان بالقوه، توسعه روابط مشتریان، ، نگهداری و مراقبت از مشتریان و... به شما کمک می کنند. با طراحی سی آر ام در بابل می توانید مثلا با رفتار شناسی شرکت کنندگان در یک نمایشگاه، از علایق و سلایق آنها آگاه شوید و مشتریان بالقوه خود را شناسایی کنید. یا آن بخش هایی از کسب و کار که بیشتر مورد توجه مشتریان است را توسعه داده و نظر آنها را به جنبه های دیگر کار خود نیز جلب کنید

طراحی سی آر ام CRM در بابل

سی آر ام چیست؟
CRMمخفف عبارت مدیریت ارتباط با مشتری می‌باشد و هدفش این است که ارتباط با مشتریانمان و نحوه پاسخ به نیاز‌ها و در خواست‌های آن‌ها را به بهترین شکل مدیریت کنیم. که این امر باعث موفقیت روز افزون کسب و کارمان خواهد شد. CRM استراتژی نحوه تعامل و مشارکت فعال با مشتریان است. سی آر ام موفق، کسب و کار را از دید مشتری می‌بیند و در برنامه ریزی خود تجربه مشتری را در نظر می‌گیرد. نگاه از دید مشتری به شما کمک می‌کند تا شکاف‌ها و فرصت‌های موجود در کسب و کارتان را مشاهده و استراتژی و فرآیند‌های موثر‌تری برای سازمان در نظر بگیرید. باید این را در نظر گرفت که CRM تنها یک نرم افزار نیست. امروزه این مبحث را به یک ابزار خلاصه می‌کنند که به سازمان‌ها اجازه می‌دهد تا بیشتر بر روی فعالیت‌ها و روابط مرتبط با مشتریان، خریداران، تامین کننده‌گان و همکاران خود تمرکز کنند اما در واقع مفهوم مدیریت ارتباط با مشتری از لایه استراتژی آغاز شده و در نهایت این نرم افزار‌ها ابزاری هستند برای تسهیل در اجرای استراتژی‌های سازمان.
همه ما می دانیم که داشتن یک ارتباط قوی و خوب با مشتریان وب سایت تا چه حد می تواند به رشد وب سایت ما کمک کند. اگر سی ار ام خوب وقوی داشته باشید به راحتی می توانید رفتار مشتری ها را زیر نظر بگیرید و برای رفتار آنها برنامه ریزی کنید و مطابق با خواسته ها و سلایق مشتریان پیش رفته و فروش خود را بیشتر از قبل کنید. بسیاری از شرکتهای فعال در حوزه تکنولوژی اطلاعات، CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری می دانند که به اتوماسیون بازاریابی، فروش و خدمات کمک می کند؛ CRM با این تعریف، تا حد زیادی به حوزه ی تکنولوژی نزدیک می شود (این گروه، معمولاً به جای استقرار سیستم مدیریت ارتباط با مشتری در تلاش برای خرید نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری هستند).
بخش دیگری از فعالان حوزه مدیریت، تاکید دارند که CRM نگرشی با تاکید بر ایجاد، حفظ و توسعه و تعمیق رابطه با مشتریان است. در این نگرش، ممکن است از تکنولوژیهای روز استفاده بشود یا نشود. حتی کتابهایی در حوزه CRM وجود دارند که برای تاکید به جنبه های مدیریتی در مدیریت ارتباط با مشتری، هیچگونه اشاره جدی به امکان استفاده از تکنولوژی در این حوزه نکرده اند. این افراد، تعریف سابقه ی تاریخی CRM و مدیریت ارتباط با مشتری را با جملات پیتر دراکر آغاز میکنند: هدف هر کسب و کاری، ایجاد و نگه داشتن مشتری است. این نوع از بحثها در حدی جدی است که بسیاری از کتابهای حوزه مدیریت ارتباط با مشتری، برای تاکید بر میانه رو بودن، چنین عناوینی را در توضیحات خود به کار می برند: CRM – A Balanced Approach یا مدیریت ارتباط با مشتری با نگاهی متوازن و توجه همزمان به جنبه های مدیریتی و جنبه های تکنولوژیک.


انواع سی آر ام
در سازمان‌‌ها از چهار نوع CRM استفاده می‌شود:
CRM استراتژیک: استراتژی کسب و کار شما در زمینه مشتری محوری را شکل می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا مشتریان جدید جذب نموده و مشتریان فعلی خود را راضی و سود آور نگه دارید. این استراتژی نقش بسیار پر‌رنگی در سازمانتان بازی می‌کند چرا که موجب می‌شود فرآیند‌ها و فرهنگ سازمانی صحیح مشتری محوری در کسب و کار شما شکل بگیرد.
CRM عملیاتی: عملیات و اتوماسیون فرآیند‌های ارائه خدمت به مشتریان مانند فرآیند‌های بازاریابی، فروش و ارائه خدمات پس از فروش را مدیریت می‌کند. فرآیندهایی در سازمان وجود دارند که شما با استفاده از آن‌ها نیاز‌های مشتریانتان را در مواقع مختلفی که با شما ارتباط دارند پاسخ می‌دهید، برای مثال زمانی که مشتری درخواست دریافت خدمات پس از فروش خود را ارائه می‌دهد سازمان چگونه به وی پاسخ داده و خدمات مورد انتظارش را به او ارائه می‌کند. در این مسیر از نرم افزار CRM هم کمک خواهید گرفت که بتوانید حجم زیاد اطلاعات مشتریان، فایل‌های مرتبط با آنها و غیره را به نحو بهتری مدیریت نمایید.
CRM تحلیلی: فرآیندی است که با استفاده از آن داده‌های عملیاتی که از بازاریابی و ارتباط با مشتری جمع آوری شده است را به اطلاعاتی تبدیل می‌کنید که در تصمیم گیری‌های فرآیندی و استراتژیک به سازمان شما کمک می‌کند. برای مثال نتایج حاصل از فروش محصولات گوناگون به شما کمک می‌کند در‌یابید که روی چه محصولاتی و چه ویژگی‌های محصولی باید بیشتر تمرکز کنید و یا نتایج حاصل از جذب مشتریان بعد از یک کمپین بازاریابی به شما دید می‌دهد که کمپین بعدی خود را موثر‌تر برگزار نمایید.
CRM تعاملی: رابط میان شما و محیط بیرون (مشتریان و نمایندگان) می‌باشد که به شما کمک می‌کند ارزش بیشتری برای مشتریان خود خلق نمایید. در واقع سیستم‌ها به شما کمک خواهند کرد که بتوانید بازخورد‌های مشتریانتان را چه مثبت و چه منفی دریافت نمایید، درخواست‌های آن‌ها را راحت شنیده و در سازمان به جریان بیندازید. برخی از کانال‌های ارتباطی عبارتند از سیستم تلفنی، ایمیل، پیامک،chat و غیره. این نرم افزار علاوه بر مشتریان می‌توانند با نمایندگان، توزیع کننده‌گان و تامین‌کنندگان شما نیز در ارتباط باشند.

چگونه سی آر ام را پیاده سازی کنیم؟
پیاده سازی سیستم "سی آر اِم" چیزی بسیار بیشتر از نصب یک نرم افزار "سی آر اِم" و اختصاصی سازی آن است. موفقیت در پیاده سازی سیستم "سی آر اِم" مستلزم مدل سازی و مهندسی مجدد فرآیندهای سازمانی، تحلیل نیازمندیها، تعیین اهداف و برنامه ریزی و همچنین فرهنگ سازی در سازمان است. نرم افزارهای "سی آر اِم" صرفا ابزاری در جهت پیاده سازی سیستم مدیریت ارتباط مشتری هستند. اگر چه مهم است که چه نرم افزاری را برای پیاده سازی سیستم "سی آر اِم" انتخاب میکنید، اما نصب یک نرم افزار"سی آر اِم" همه ماجرا نیست. نرم افزاهای "سی آر اِم" برای اینکه کاربردی باشند، باید بر اساس نیازها و خواسته های شما اختصاصی سازی شوند. در غیر اینصورت اگر بهترین نرم افزار "سی آر اِم" دنیا، مثل مایکروسافت را هم خریداری و نصب نمایید، هیچ فایده ای برای شما نخواهد داشت. برای اینکه تا حدود زیادی از موفقیت پیاده سازی سیستم مدیریت ارتباط با مشتری اطمینان حاصل کنید، باید مراحل زیر را برای این منظور طی نمایید:
1. شناخت و ارزیابی
اگر مشخص نشود که در کجا قرار داریم، رسیدن به مقصد بی معنی است. بنابراین بعنوان نخستین گام، باید مشخص نمایید که سازمان شما دقیقا در چه وضعیتی قرار دارد. این کار از طریق ارزیابی شاخصهای کلیدی عملکرد (کِی پی آی) و نیز مصاحبه های عمیق با افراد کلیدی سازمان می تواند صورت گیرد. مدل کسب و کار، ماموریت و چشم انداز، استراتژیهای بازاریابی و فروش، منابع انسانی، فرآیندهای مرتبط با مشتریان و زیرساختهای سازمانی مرتبط، حوزه هایی هستند که مورد شناخت و ارزیابی قرار می گیرند.

2. مدل سازی فرآیندها
بعنوان اولین گام، فرآیندهای سازمانی که قرار است تحت تاثیر سیستم "سی آر اِم" قرار گیرند، باید مدل سازی شوند. شرح دقیقی از مراحل مختلف فرآبندهای خود و نیز گردش کارها را تهیه نمایید. بعنوان مثال اگر سیستم "سی آر اِم" را برای مدیریت فروش خود می خواهید، باید کل فرآیند کنونی خود را از لحظه تماس مشتری تا عقد قرارداد و تحویل سفارش را بطور کامل شرح داده و فرآیند آن را مدل سازی نمایید. یکی از نرم افزارهای استاندارد برای مدل سازی فرآیندهای سازمانی، نرم افزار "مایکروسافت ویزیو" می باشد.

3. تعیین اهداف و تحلیل نیازمندیها
در مرحله دوم تمام خواسته ها و اهداف خود را بطور دقیق مشخص کنید. اهداف و خواسته های سازمان در پیاده سازی سیستم مدیریت ارتباط با مشتری باید بطور دقیق با جزئیات کامل مشخص شده و نیازمندیهای سازمان برای رسیدن به اهداف مورد نظر، مورد بررسی و تحلیل قرار میگیرد. منظور از نیازمندیها دقیقا مواردی است که شما برای رسیدن ب اهداف خود به آنها نیاز دارید. مثلا اگر هدف شما کنترل وضعیت فروش سازمان است، یکی از نیازمندیهای شما دسترسی به گزارشات آنلاین خواهد بود. تعیین نیازمندیهای کسب و کار و تعیین راهکاری که نیازمندیهای مذکور را مرتفع سازد در این گام انجام خواهد شد.

4. طراحی سیستم مبتنی بر "سی آر اِم"
حال که خواسته ها و نیازمندیها و همچنین فرآیندها مشخص شد، باید سیستم مبتنی بر MS "سی آر اِم" بمنظور دستیابی به اهداف و پوشش نیازمندیهای تعیین شده، طراحی شود. مدل سازی فرآیندها و گردش کارها، طراحی گزارشات تحلیلی مورد نیاز، طراحی فرمها و همچنین تعیین گردش کارهای مورد نیاز از فعالیت های این مرحله می باشد.
5. توسعه
در این گام از پروژه پیاده سازی، فعالیتهای نصب و پیکربندی نرم افزار"سی آر اِم" و نیز اختصاصی سازی و توسعه آن بر اساس اطلاعات جمع آوری شده در مراحل قبل (طرح سیستم و نیازمندیها و نیز گردش کارها) صورت خواهد گرفت.

6. استقرار
در این گام، سیستم "سی آر اِم" پس از تست و تایید نهایی، آماده راه اندازی می باشد. آموزش پرسنل در سطوح مدیریتی و کاربری در این گام صورت می گیرد. آموزش با برگزاری کارگاه آموزشی بمنظور آماده سازی پرسنل برای بهره برداری از سیستم آغاز شده و مستندات آموزشی از قبیل فیلم و مدل فرآیندهای سازمانی مبتنی بر "سی آر اِم" در اختیار کاربران قرار می گیرد. برای کاهش ریسک و مدیریت بحران، مطمئن شوید که کاربران با نرم افزار "سی آر اِم" برای انجام وظایف روزانه خود راحت بوده و مشکلی ندارند. در طی زمان استقرار و همزمان با بهره برداری از سیستم "سی آر اِم" نیز سیستم را در شرایط واقعی مونیتور و بهینه سازی نمایید


چرا سیستم های سی ار ام مهم اند؟
مدیران سازمان با استفاده از کارتابل نرم افزار CRM فارسی خود قادر خواهند بود اطلاعات مفیدی مانند فروش‌های جاری، برنامه جلسات و تماس‌ها، پیش فاکتور‌ها، وظایف محول شده به دیگران، نتایج فعالیت‌های بازاریابی و تبلیغات و… را مشاهده نمایند.
کارشناسان شرکت نیز به وسیله کارتابل که قابل شخصی سازی بر‌اساس نیاز‌های آنان می‌باشد، تمام فعالیت‌های روزانه خود در سازمان را مشاهده خواهند کرد تا بتوانند برنامه‌ریزی فعالیت‌های روزانه خود را به راحتی انجام دهند. کارتابل کاری ابزاری سودمند برای دستیابی سریع به اطلاعات مختلف در نرم افزار سی آر ام و افزایش بهره‌وری است.
همچنین در نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری با توجه به آیکن‌های زرد، سبز، خاکستری و قرمز از وضعیت کار‌های همکاران خود در قبال این فروش‌ها و نحوه ارتباط با مشتری مطلع گردند. این قابلیت از اهمیت بالایی در کاربری نرم افزار CRM ابری (سی آر ام) به جهت پیشبرد فروش خدمات و محصولات در شرکت برخوردار است.

سی آر ام چه چیزی به ما ارائه می کند؟
مشتریان غالبا انتظاراتی را مطرح می‌کنند که معقول است و باید پاسخ داده شود، اما پاسخ گویی به این انتظارات زمانی امکان پذیر خواهد بود که درک درستی از نیاز و احساس مشتری داشته باشیم؛ CRM دقیقا اینجا به کمک شرکت‌ها می‌آید. این نرم افزار به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تعداد بالایی از مشتریان را در سیستم‌های خود ثبت نموده، پیگیری‌های مرتبط با آن‌ها را انجام دهند، تمامی تاریخچه ارتباطی مشتری و فعالیت‌های آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی را رصد نمایند و در نتیجه ارتباط با مشتریان را به نحو بهتری مدیریت نمایند. شما می‌توانید داده‌هایی را که در طول استفاده از برنامه جمع می‌کنید، تجزیه و تحلیل نموده و تجربه‌های اختصاصی ارائه دهید که سطح بیشتری از انتظارات مشتری را برآورده می‌کند و روابط ماندگاری با مشتریان ایجاد می‌نماید.
جذب مشتریان بالقوه
شما در نمایشگاه‌های مختلف شرکت می‌کنید و یا از کانال‌های مختلف برای محصولات خود تبلیغات می‌کنید تا مشتریان جدیدی را جذب کنید . CRM که مخفف مدیریت ارتباط با مشتری است به شما کمک می‌کند تا با برنامه‌ریزی درست مشتریان بالقوه خود را به مشتریان بالفعل تبدیل کنید.
توسعه روابط مشتریان
نگهداشت مشتریان فعلی بسیار کم هزینه تر از جذب مشتریان جدید است. پس باید در حفظ مشتریان خود بکوشید. به موقع به آن‌ها سر بزنید و از نیازهایشان آگاه باشید.
نگهداری و مراقبت از مشتریان
با کمک CRM ( مدیریت ارتباط با مشتری ) می‌توانید روابط خود را با مشتریانتان پر رنگ تر و مستحکم تر سازید. همچنین می‌توانید برنامه‌هایی به منظور cross-sell & up-sell داشته باشید.



fa en